Vásárlás

Biztosítja a jó tapadást az MTZ gumi

MTZ gumiMTZ gumi

A mezőgazdaságban nagyon komolyan oda kell figyelni az apró részletekre. A spórolás a legtöbb esetben nem helyénvaló, ugyanis azzal csak hátráltatni tudjuk a kiváló munkát. Például, ha a minőségi MTZ gumi helyett használt kivitelben gondolkodunk, amit kedvezőbb költségeken vehetünk meg, akkor azzal kockáztatjuk a jármű teljesítményét.

A kopott bordák a kerék felületén vagy a nem megfelelő keverék a tapadás visszaesését okozza, ami növeli a kicsúszások esélyét, valamint az erőátadást is mérsékeli. Az MTZ gumi esetében ettől felesleges tartani. A kiváló orosz gyártmányú kivitelek ugyanis már bebizonyították, hogy mi mindenre képesek. A legtöbb esetben a traktor hátsó kerekére kerül fel, de a 15.5×38 méret más helyzetekben szintén felhasználható.

A megfelelő gyártási technológiának hála, a tartósság is garantált, így mindenképpen megtérülő befektetést jelent a MTZ gumi. A gyakran megterhelő körülmények, amelyeken a mezőgazdasági vontató helyt kell álljon, kevés gondot fognak jelenteni, hiszen adott a stabil fordulatszám és jó kapaszkodó képesség.