Webáruház

Bicikli utánfutó többféle célra

Bicikli utánfutóBicikli utánfutó

A váz geometriája és anyaga miatt, nem szerelhető fel minden kerékpárra bicikli gyerekülés. Ebben az esetben valamilyen más megoldást kell találnunk, amennyiben nem szeretnénk, hogy a gyermekünk kimaradjon a kerékpár túrából. Ha még túl kicsi, hogy saját bringával kövessen minket, akkor a bicikli utánfutó tökéletes megoldásnak fog bizonyulni.

Ebben kényelmesen elfér és nekünk sem kell plusz súllyal terhelnünk a bringát. A legtöbb bicikli utánfutót a vázhoz vagy a nyeregcsőhöz kell rögzíteni. Ez általában minden nehézség nélkül kivitelezhető. Nem kell hozzá átalakítani a bringát. De nemcsak a csöppségek szállítására alkalmas. Hogyha nagyobb bevásárlást tervezünk, akkor vágjunk bele a bicikli utánfutóval!

A kosár és a csomagtartó is jó megoldás, de a bicikli utánfutót sokkal jobban meg lehet pakolni és nem kell olyan óvatosan tekernünk, mivel nem fog kipottyanni belőle semmi. Az út során az utánfutó kicsiny utasa mindentől védve van. Nem fog ide-oda dülöngélni, mivel ez a nagyszerű tartozék biztonsági övvel is el van látva. Védve van az erős napsütéstől, de akkor sem fog elázni, ha elered az eső. Ilyenkor a rovarok is gondot jelenthetnének, hogyha nem lenne ellátva a bicikli utánfutó rovarhálóval.

Az oldalsó ablakokon keresztül pedig csodás kilátás nyílik a tájra. Hogyha egyenetlenebb útszakaszon szeretnénk bicikli utánfutót használni, akkor érdemes egy olyat választani, amelyik rugós felfüggesztéssel rendelkezik. A kétszemélyes változatok akár 45 kg-ig is terhelhetőek. Tetszés szerint választhatunk a 2, illetve a 3 kerékkel rendelkező modellek között.

Print Friendly, PDF & Email