Szolgáltatások

BackScan gerincvizsgálat bevezető áron

Backscan technológia
Backscan technológia
Backscan technológia

Gerincfájdalmakkal küszködik? A BackScan technológia által egy olyan betegség kezelésében kaphatunk segítséget, ami életvitelünk miatt, a 21. századi ember népbetegségének számít. A mai gyermekek már egészen fiatalon egyre több időt töltenek a számítógép előtt.

10-12 éves kor környékén már bekövetkezhet a gerincferdülés és minél több időt ül valaki helytelen ülőhelyzetben, annál súlyosabbá válik a probléma. A gerincferdülések jelentősen nagyobb része azonban ismeretlen eredetű. A különböző orvosi beavatkozások egyre nagyobb elérhetőségének ellenére, csak akkor kezeljük a hátfájdalmakat, amikor már az ebből fakadó egyéb betegségek rákényszerítenek.

A BackScan technológia sokkal kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos röntgenvizsgálat, továbbá fájdalommentesen és gyorsan elvégezhető, csupán 5 percig tart az egész. Nem kell attól félnünk, hogy különféle mellékhatásokkal kell majd küszködnünk, mert sugárzástól mentes. A BackScan gerincvizsgálat most bevezető áron, 10 000 Ft helyett 8 000 Forintért elérhető.