Vásárlás

Babafészek a nyugodt éjszakákért

babafészekBabafészek

Eleinte sok szülő maga mellé teszi a gyermekét éjszakára, mert ez megkönnyíti a felébredt csecsemő éjszakai etetését és megnyugtatását. Az ilyen éjszakák a leggyakrabban álmatlannak bizonyulnak, mivel az anyukák és az apukák félnek, hogy ráfeküdjenek a kicsire, így gyakorlatilag nem alszanak. Egy babafészek beszerzését követően azonban mindez gyökeresen megváltozik. Miután a csöppséget ebbe a kényelmes és puha kellékbe helyezték, a szülők nyugodtan pihenhetnek, mert a szemük fénye a közelükben van, de ugyanakkor egy külön mini ágyacskában alszik.

A babafészek ideális lehetőség a biztonságos és pihentető alváshoz az újszülöttel, ráadásul biztos lehet benne, hogy ezáltal a kicsi nem járja be az ágy teljes területét az éjszaka során. A gyermekorvosok javaslata alapján, az újszülötteket az oldalukon altatják, a balesetek elkerülése érdekében, miközben egy henger alakú kiegészítőt helyeznek a hátuk alá. A babafészek megoldja ezt a problémát, mert az oldalai puhák és ugyanakkor rugalmas hengerek formájában készülnek.

Kókusz pólya nyári és téli kivitelben

A gyermek születése régóta várt esemény a fiatal szülők életében. Ők mindenből a legjobbat szeretnék neki adni attól a pillanattól kezdve, hogy a világra jött. De mivel kezdjék a szükséges termékek beszerzését? Legyen az egy kókusz pólya, utazóágy, fürdőkád? Teljesen mindegy, melyik tétel beszerzése mellett döntenek, az online áruházunk mindegyikből széles választékot kínál. Ha tanácstalan a vásárlással kapcsolatban, mi segítünk kiválasztani a legjobb lehetőséget mindenből.

A kókusz pólya takaróvá, matraccá és akár szőnyeggé is alakítható. A nyári modellek pamutbéléssel készülnek, így könnyen átengedik a levegőt. Ezek létrehozásánál a gyártók csak természetes anyagokat alkalmaznak, ami jó levegőáramlást tesz lehetővé, mivel az újszülött testhőmérsékletére nagyon kell figyelni. A téli lehetőségek hipoallergén szövetek felhasználásával kerülnek a boltok polcaira. Ugyanakkor az ilyen kókusz pólya modellek könnyűek, nagyon melegek és hosszú ideig képesek megtartani a hőt.