Vásárlás

Baba utazóágy a kis kalandoroknak

baba utazóágyBaba utazóágy

Az utazás elég gyakori tevékenység, hiszen sokan élnek messze a rokonaiktól vagy éppen a családi kikapcsolódás legfontosabb terepének számít az új helyek felkutatása. Kisgyermekes szülők elengedhetetlen kelléke ilyenkor a baba utazóágy. A kiruccanás során kiemelten fontos, hogy a pici nyugodt környezetben lehessen. A Pindurka Bababolt kizárólag a legjobb márkák termékeit forgalmazza, a legkedveltebb utazóágyakat a Chipollino, a Lorelli vagy a Baby design biztosítja. Esetükben a gondos kivitelezés praktikummal párosul és mindezt pénztárcabarát módon kínálja fel a szülőknek.

A több mint 100 modell között, a fix baba utazóágy mellett, rálelhetünk a tökéletes utazójárókára vagy mazsolázgathatunk a multifunkciós típusok között. Az utóbbi lényegében minden igényt kiszolgál, hiszen a baba utazóágy alapárába a teljesség igénye nélkül tartozik bele az emelhető fekvőfelület, a pelenkázó feltét, a játékok, a ringató szerkezet és így tovább. Ez a csodás termék kényelmet nyújt a picinek és könnyebbséget a szülőknek.

Varázslatos kellék a kiságyforgó

Bizonyos babajátékok örök kedvenceknek számítanak. Közéjük tartozik például a kedves kiságyforgó, ami nem hiányozhat egyetlen csemete életéből sem. Ezek a bűbájos tárgyak megnyugtatják és egyben szórakoztatják is a legkisebbeket. A formáknak csupán a fantázia szabhat határt, a puha állatfigurák, a zenélő égitestek vagy a szivárvánnyal játszó felhők mind arra születtek, hogy segítsék a babákat a világ felfedezésében. A kiságyforgó támogatja a vizuális fejlődést, hiszen a csöppségek erre vonatkozó érzékelése fokozatosan alakul ki.

A képi ingerek működésbe léptetik a többi érzékszervet, így a gyermeket mozgásra és hangok kiadására késztetik. A játékok ráadásul a lassú haladásukból adódóan fejlesztik a koncentrációs képességet. Egy ilyen egyszerű kellék is, mint amilyen a kiságyforgó, valódi csodákra képes, ezért igyekezzünk gondosan kiválasztani a megfelelőt! A Pindurka bababolt folyamatosan bővölő kínálatával Önt is várja egy különleges felfedezésre a játékok birodalmába.