Webáruház

Az üvegtégla térbontó hatása

üvegtéglaüvegtégla

Sokan tévhitben élnek ezzel a remek építőanyaggal kapcsolatban. Az üvegtégla felhasználási területek nagyon változatosak, az előnyös tulajdonságainak köszönhetően. Például az áttetsző kialakítása miatt megnyitja a tereket. Többféle színben kapható, amivel egyedi dizájn alakítható ki a lakás bármelyik pontján.

Az üvegtéglát olyan helyre is beépíthetjük, ahová nincs lehetőségünk nyílászárót beszerelni, de mégis szükség lenne fényre. Igazán nagyszerű, amikor a Nap sugarai besütnek az otthonunkba, de bizonyos körülmények között zavaróan erősek lehetnek.

Az üvegtégla viszont megpuhítja az erős fényt, ami ezáltal sokkal kellemesebb hatást kelt. Annak ellenére, hogy üvegből készül, nagyon kemény, magas betörésbiztonsági-szinttel rendelkezik.

A fugázás bizonyos modellek esetében teljesen láthatatlannak számít, ami egy összefüggőbb felületet eredményez. Az stshop.hu oldalon számos praktikus megoldást találhatunk az üvegtégla felhasználási területeivel kapcsolatban. Akár az egész fürdőszoba leválasztható ezzel a módszerrel a nappalitól.