Webáruház

Az iPhone SE 2020 a legújabb készülék

iPhone SE 2020iPhone SE 2020

Az Apple minden év októberében több új elektronikai terméket dob piacra, amelyeknek hatalmas népszerűségét is mutatják, hogy már az előrendeléskor több ezer példányt adnak el belőlük. Az iPhone SE 2020 példánnyal sem volt ez másképp.

Az okostelefon elődje már 2016-ban megjelent és szinte azonnal belopta magát a brand rajongóinak a szívébe. Az SE jelentése tulajdonképpen Special Edition, vagyis különleges kiadás. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miben olyan különleges ez a széria?

Tulajdonképpen azt láthatjuk, hogy egy olyan készüléket alkotott meg a nagy múlttal rendelkező cég, ami kicsi, esztétikus, okos és kiemelkedően gyors, ezáltal pedig roppant praktikus. A következő generáció, az iPhone SE 2020 is ugyanezekkel az utolérhetetlen tulajdonságokkal rendelkezik.

Habár a kezdeti hírek egy apró kávával rendelkező készülékről szóltak, a végleges külsővel is teljesen meg lehetünk elégedve. Az új iPhone SE 2020 ugyanis teljesen az iPhone 7 formájára lett alakítva. Azonban a már jól bevált ikonikus külső mellé a 11-es széria tudása társul.