Szolgáltatások

Az eredményes hajbeültetés titka

Mikor lesz eredményes a hajbeültetés?
Mikor lesz eredményes a hajbeültetés?
Mikor lesz eredményes a hajbeültetés?

Akit zavar a kopaszodás sokszor gondolkoznak hajbeültetésen, különösen, hogy mai kifinomult módszerekkel ( FUE hajbeültetés)  nagyon természetes, szép eredményeket lehet biztosítani.

Az átültetett haj természetes megjelenése

A megfelelő tapasztalattal és műtéti precizitással  végzett hajátültetés-hajbeültetés után teljesen valódi és természetes hatást érünk el. Az átültetett hajszálak beültetési iránya, dőlésszöge a műtétnél szabályozott, megfelel az eredeti állapotnak az adott fejterületen. Az átültetetett terület vizsgálatakor sem távolról sem közelről nem lehet megállapítani, hogy műtéttel került pótlásra a hiányzó haj. A Sikos Hajbeültetés Klinikán olyan ultra-kifinomult műtéti eljárásokat alkalmazunk amely a hajszálcsoportok-hajtüsző egység graftok nagy nagyítással történő kivételét, feldolgozását, teljesen atraumatikus kezelését és beültetési technikáját jelenti. Ezekkel a mikrosebészeti jellegű eljárásokkal tudunk nagy graftszámot és ennek megfelelő hajsűrűséget elérni, illetve problémamentes és természetes eredményt produkálni.

Hajbeültetés férfiaknak és nőknek

Leggyakrabban a férfias típusú kopaszodásnál végzünk hajbeültetést, akit zavar a hajhiánya, kopaszodása.  Ez az állapot férfiakban és nőkben is előfordulhat. A hajátültetés (hajbeültetés) így egyaránt javasolt és sikeres lehet férfiaknál és nőknél!

Nemcsak öröklött kopaszodás miatt végzünk hajbeültetést, hanem jó eredménnyel végezhető “szerzett” hajhiányok eseteiben is. Ez elsősorban sérülés, betegség okozta (heges) hajhiány (helyreállító hajbeültetés), illetve zavaró hatású, vagy elégtelen előző hajátültetés utáni korrekciós hajbeültetés esetekre vonatkozik.

Adottságok és lehetőségek-  fontos a hozzáértő konzultáció!

Van, aki nagyon szeretne több hajat, de rossz adottságai (nagy kopaszság, kevés adóhely) alapján csak nagyon korlátozott eredmény elérése lenne lehetséges. Mások esetében viszont a jó adottságok kiváló eredmény elérését teszik lehetővé. Ki mire számíthat, miért fontos a tapasztalt szakember által végzett őszinte konzultáció?

A hajbeültetés műtét eredményességét mindig a hajas adottságok, a kopaszodás kiterjedtsége és a páciens elvárásai alapján lehet felállítani. Mivel hajbeültetésnél saját hajat ültetünk át, lényeges, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a páciens. Amennyiben a lehetőségek szűkek és/vagy az elvárás túl nagy, akkor nem érdemes műtétet végezni és ezt el is mondjuk mindig a pácienseknek. A tapasztalt szakorvos mindig a páciensei érdekét tartja szem előtt és olyan őszinte szakvéleményt nyújt az érdeklődők számára, amely reális és megalapozott még akkor is, ha többet várna valaki a hajbeültetéstől.

Print Friendly, PDF & Email