Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az emulzió egyszerre kenő- és hűtőfolyadék is - Csapnivaló
Webáruház

Az emulzió egyszerre kenő- és hűtőfolyadék is

emulzióemulzió

Ipari területen dolgozol vagy pusztán csak szabadidődben a fémmegmunkálás a kedvenc tevékenységed? Bármelyik is legyen az utad, egy hatékony emulzió biztosan jó, ha kéznél van! Onnan tudhatod, hogy megfelelő típusra esett a választásod, ha univerzális felhasználást tesz lehetővé. Többek között szerkezeti és egyéb acélelemek, de réz- és alumíniumötvözet forgácsolásához is hasznosíthatod, sőt, a fúrás vagy esztergálás területein szintén sikerrel alkalmazhatod.

Ebből is láthatod, hogy az emulzió, mint hűtő- és kenőfolyadék nagyon sok különféle munkafolyamat során lehet a segítségedre. Már csak emiatt is ajánlott beszerezni. Ezt a segédanyagot igazán egyszerű előállítani, víz hozzáadásával éri el a megfelelő állagát, így keverés után már hozzá is láthatsz az előtted álló munkához.

Természetesen a sorrend itt sem teljesen mindegy. A víz legyen az alap! Biocid vagy habzásgátló jellemzőkkel is bír. Csupán emulzió kell és máris nagyban tudsz gondolkodni, bármi is legyen a megvalósítandó elképzelésed!