Webáruház

Az ayurveda a holisztikus gyógyászat formája

Az indiai országokban még ma is hisznek a csodákban. Ott van példának okáért az ayurveda, ami két különböző szóból tevődik össze. Az ayur az élet, a veda pedig a tudás, tehát összetéve a kettőt megkapjuk az élet tudását. Ez ma valójában egy holisztikus szemlélet, ami a gyógyításnak egy formája.

A nyugati megoldásokkal ellentétben, az egész testet figyelembe veszi és nemcsak a fájó pontot akarja kezelni, hanem megpróbálja megtalálni a mögötte álló okokat is.

Nem elég egy fájdalomcsillapító, hiszen attól még ugyanott van a baj, szükségünk van ennél többre is! A holisztikus gyógyítás nagyon figyel a lélekre is, mivel sok betegség a depresszióból vagy a stresszből marad meg és éveken keresztül megkeseríti az ember életét.

Az ayurveda gyógyászatban természetes anyagokból, fűszerekből és egy kis hozzáadott csodából készült készítményeket kapunk, amelyek folyamatosan támogatják a lelkünk és testünk egészségét is. Leginkább azok szokták szeretni, akik valamilyen szinten rajonganak a hindu vallás iránt és szeretnének jobban elmélyülni benne.