Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az Árpád pálinka tökéletes ajándék - Csapnivaló
Vásárlás

Az Árpád pálinka tökéletes ajándék

árpád pálinkaárpád pálinka

A széles termékválasztékban mindenki örömét lelheti. Az Árpád pálinka különböző variációinak előállításához több, mint 40 féle, hazánkban termesztett gyümölcsöt használnak fel.

A készítési eljárás igazi művészet, ami a minőségi alkotóelemeken kívül, a szenvedélyes és tapasztalt szakembereknek köszönhetően, tökéletes italt eredményez. A gyümölcsöket tradicionális kisüsti, illetve modern, oszlopos lepárlással desztillálják. A gyártó magyar családnak több generációs főzdéje, valamint saját szilvaültetvénye van.

A férfi és női családtagok ugyanúgy értenek a nedű előállításához, amire kimondottan büszkék. Az Árpád pálinka igazi hungarikumnak számít, így nem maradhat le az ünnepi asztalról. Ha kedvet kapott ahhoz, hogy megkóstolja, akkor érdemes elgondolkodni az internetes rendelésen, hiszen az online kereskedések gyakran kedvező feltételekkel kecsegtetik a vásárlókat.

Ajándéknak is remek választásnak bizonyul, hiszen egy dupla ágyas Árpád pálinka különleges formájú palackban valószínűleg senkinek sem okoz csalódást.