Szolgáltatások

Az álom házak valóra válhatnak

álom házakálom házak

Mindenki olyan otthonról álmodik, amibe öröm hazatérni minden munkanap után. Egy ilyen ház kellemes hangulatú, meleg, barátságos és energiatakarékos. Álom házak már nemcsak külföldön vannak, hiszen itthon is bárki beköltözhet egy modern, kényelmes és szép ingatlanba, ráadásul korrekt költségek mellett.

A Mágus Készház Kft. már évek óta tervezi, építi és szereli fel az épületeit a megrendelők igényei szerint. A könnyűszerkezetes házak modern és megbízható gyártási és összeszerelési technológia mellett lesznek igazán barátságos otthonok. A nagypaneles technológia kivitelezését a cég 2013 óta végzi.

Azóta álom házak egész sora került felépítésre és átadásra. A készházak népszerűségének nincs is jobb bizonyítéka, mint a rengeteg elégedett ügyfél. A vállalkozás által készült házakhoz a falpanelek, födémpanelek és tetőszerkezeti elemek hazánkban készülnek, automata gépsoron Nyugat-európai minőségben.

Az álom házak összeszerelését és a belső építészeti munkáit, fűtésszerelését, festését tapasztalt és komoly csapat végzi. Az álom házak minden része pontosan úgy készül, ahogy azt a megrendelők megálmodták. Nincs idegeskedés, váratlan kiadások, csúszások a munkaütemben, komolytalan kivitelezők, hiszen a cég az építkezés minden fázisáról maga gondoskodik.

A gyors, pontos és megbízható munkamenet mellett ráadásul még előre kiszámítható, fix árak is az ilyen konstrukciók mellett szólnak. Ön se várjon évekig arra, amit sokkal gyorsabban megkaphat, korrekt feltételek mellett! Az álom házak ugyanis közelebb vannak, mint gondolná.