Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az ADR tartályról - Csapnivaló
Szolgáltatások

Az ADR tartályról

ADR tartályok
ADR tartályok
ADR tartályok

A TT berendezések amellett, hogy megfelelőségi engedéllyel rendelkeznek, ADR engedéllyel is bírnak, ráadásul az érvényben lévő normatívák előírásaival összhangban készültek. A fenti feltételeknek megfelelő szállítható tartályokban lehet a törvényi előírások szerint üzemanyagot szállítani. Ezek az ADR tartályok azon kívül, hogy megbízható anyagokból készülnek, a tartósságuk is kifogástalan, ezen tulajdonságaiknak hála alkalmasak a törvényben előírt módokon megvalósuló üzemanyag szállításra.

Az ADR tartályok alkalmazása nem csak szakszerű, törvényileg előírt, és biztosított, hanem mérhetetlenül egyszerű, és energiatakarékos. A rendszer mobilizálhatóságának hála ugyanis a munkagépeket nem kell üzemanyagkúthoz szállítani, hanem az ADR tartály segítségével orvosolható az üzemanyagkérdés, ezzel nem kevés energiát, időt, és pénzt lehet megspórolni. Nem véletlen, hogy az ADR tartályok szénacélból készülnek, ráadásul védőkerettel is rendelkeznek a sérülések teljes kikerülésének érdekében.

Az ADR tartályok teljes szettben kaphatók, 280-920 literes kiszerelésben elérhetők, kimérő szerkezetekkel felszerelve, kiegészülve fémszekrénybe szerelt egyéb alkatrészekkel, kiegészítőkkel.

Az ADR tartály a jogszabályban meghatározott feltételeknek meg kell, hogy feleljen, ezen tanúsítványok nélkül nem helyezhető forgalomba, nem használható. Ez nem véletlen, hiszen az üzemanyagok szállítása nem veszélytelen feladat. Az ADR engedéllyel rendelkező tartályok kivétel nélkül alkalmasak a szállítmányozásra, az üzemanyag ugyanis biztonságban van, a törvényben foglalt paraméterek teljesülése miatt. Az ADR tartály amellett, hogy teljes biztonságot nyújt, nagy szerepet vállal a mobilitásban, az energia, és pénztakarékos üzemeltetésben, és az „időnyerésben” is. Ezek a funkciók a mai világban szinte királlyá koronázzák az ADR tartályokat. A mobilizálhatóság talán nem is kérdés, hiszen az ADR tartály könnyen mozgatható, szállítható. Az energia, és pénzspórolás itt lép be a képbe, hiszen a töltőállomásokra való utazgatás helyett az üzemanyag megy a célba, adott esetben például egy munkagép üzemanyag problémáját megoldva.