Webáruház

Aluminiumredőny, ha a költséghatékonyság a cél

aluminiumredonyaluminiumredony

Amikor redőnyt vásárolunk, többnyire évekre tervezünk. Emiatt fontos, hogy megbízható, jó minőségű terméket szerezzünk be. Az aluminiumredőny príma választás, amellett, hogy 5 év garancia jár mellé, gazdaságos és több szempontból helytáll. Nemcsak a betekintéstől véd meg, de kiváló hangszigetelő is. Megkímél a külvilág zajaitól.

Habár nem számít biztonságtechnikai eszköznek, a nyílászárókat tökéletesen védi. Mivel az aluminiumredőny hőszigetelő képességgel is bír, jelentős összeget spórolhatunk meg vele. Aluminiumredőny használatával közvetlenül az üvegfelületet nem éri a hideg, így energiatakarékos. Mivel nem engedi be a kinti hideg levegőt, kevesebb energia szükséges a benti, kívánt hőmérséklet eléréséhez, megtartásához.

Akár 20%-kal csökkentheti az energiafelhasználásunkat a lécek belsejében lévő habrétegnek hála. Gazdaságos választás. Biztonságos, tartós és mutatós. Szúnyoghálóval bővített változat is elérhető. Az alkatrészek többnyire magyar gyártmányúak, kivéve az úgynevezett redőny lamellát, az német minőség. Kérje szakemberek segítségét az elképzelésének megvalósításához!