Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Alkalmi ruha az igazi hercegkisasszonyoknak - Csapnivaló
Vásárlás

Alkalmi ruha az igazi hercegkisasszonyoknak

alkalmi ruhaalkalmi ruha

Minden gyermek egyedi és megismételhetetlen csoda, az a jó, ha ezt az öltözetük is tükrözi. A Mayoral márka kínálatában számos olyan elragadó alkalmi ruha szerepel, ami a kislányok ártatlan szépségét, bájos játékosságát és a bennük rejtőző nőiességet is kiemeli.

A legkisebb, 1 éves vagy annál is fiatal korosztálynak gyönyörű rózsaszín bársonyból készült, alsószoknyával is ellátott, hátul cipzárral záródó alkalmi ruha rendelhető meg a márka termékeit forgalmazó libelula.hu virtuális boltban.

Az óvodás és kisiskolás leányzóknak rendkívül elegáns, húzott derekú, apró kövekkel díszített kockás szoknyában végződő bársony ruhát vagy hímzett virágokkal ékesített, fodros tüll ujjakkal ellátott, habfehér hercegkisasszonyos viseletet is választhatunk.

Az említett üzletben jelentős árkedvezmények várnak, a 2022–23 kollekcióhoz tartozó valamennyi alkalmi ruha az eredeti árnál olcsóbban kapható. Érdemes ezt a termékkategóriát is jól szemügyre venni, az itt található árucikkek ugyanis éppen olyan divatosak, mint az idei tavaszi–nyári szezon legújabb kreációi.