Webáruház

Aktivitásmérő sportoláshoz és pihenéshez

aktivitásmérőaktivitásmérő

Az okosórák egyre több olyan beépített funkcióval rendelkeznek, amelyek nagy segítséget nyújtanak a mindennapi életben. Ilyen az aktivitásmérő funkció is, ami igen népszerű a sportos vásárlók körében.

Az ilyen órák ma már szinte nélkülözhetetlen kiegészítői az olyan sporttevékenységeknek, mint az úszás vagy futás. Az úszáskövetés funkcióval az óra felismeri és követni tudja ezt a tevékenységet. Természetesen a vízálló jelleg alapkövetelmény ennél a sportnál.

Az aktivitásmérő a futásnál alkalmas távolságmérésre, véroxigénszint-mérésre és az elégetett kalóriák számlálására is. Okosórák alváshoz? Bizony! Ezek ugyanis nemcsak a mozgás követésében segítenek, hanem a pihenéshez is hatékonyan járulnak hozzá.

Az aktivitásmérő órák csúcsminőségben és extra felszereltséggel elérhetőek a blitzwolf.shop webáruházban. Itt kaphatóak modellek gyerekeknek, felnőtteknek, de még senior kivitelezésű termékek is helyet kapnak a kínálatban. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező aktivitásmérő okosórák ráadásul egyedi, modern dizájnnal rendelkeznek.