Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Akrilfesték készlet kiemelkedő minőségben - Csapnivaló
Vásárlás

Akrilfesték készlet kiemelkedő minőségben

akrilfesték készletAkrilfesték készlet

Az akrilfestéket először az 1950-es években fejlesztették ki házfestékként és az 1960-as években művészi minőségben került át a kereskedelmi forgalomba. Azóta az akrilfesték készlet számos kortárs művész elsődleges anyagává vált az alkotás folyamatában. Az akrilfesték az olajfestékekhez és az akvarellekhez képest igazán új felfedezés a művészeti világban.

Sokoldalú természete, vibrálása és stabilitása azt jelentette, hogy vihart okozott a művészeti világban. Minél több művész használja ki az akrilfesték készlet széles skáláját, annál több ilyen termék kerül a piacra. A termék akril emulációban szuszpendált pigmentből készült festék.

Vízben oldódó és gyorsan száradó, ami után vízállóvá válik. Attól függően, hogy a festéket mennyire hígítják vízzel vagy akrilgéllel, hogy közeggel vagy pasztával módosították, a kész akrilfestmény hasonlíthat az akvarellre vagy az olajfestményre is. Az akrilfesték készletnek sajátos egyedi jellemzői is lehetnek, amelyek más készítményekkel nem érhetőek el.