Szolgáltatások

Adósságrendezés szakértők által

adósságrendezésAdósságrendezés

Az életben adódhatnak olyan helyzetek, amikor nagyobb összegű kölcsönt szükséges felvennünk, amit reményeink és terveink szerint a megszabott idő alatt visszafizetünk majd. Ahogy mondják, ember tervez, Isten végez, vagyis nem mindig sikerül visszafizetnünk a felvett összeget, így az adósságrendezés eljárását célszerű szakemberekre bíznunk. A hitel-nelkul.hu weboldalon olyan remek csapatot ismerhetünk meg, akik nagy segítségünkre vannak, ha felmondott banki hitel miatt van adósságunk, ha zaklat minket a végrehajtó, veszélybe került az otthonunk.

A szakértők célja, hogy ügyfeleiknek a legkisebb összeget kelljen visszafizetniük, az általuk leginkább vállalható módon. Arra törekednek, hogy peren kívüli megegyezést segítsenek kötni az adós és a követeléskezelő között. Ennek eredményeképpen elengedtetik átlagosan az adósság 50-70%-át. Ráadásul az adósságrendezés során kamatmentessé teszik a tartozást, tehát az általuk lecsökkentett összeg már nem fog növekedni.

Rendívül hasznos az adósságrendezés segítség

Fontos tudni, hogy a szakértők csak felmondott pénzintézeti tartozás esetén tudnak eljárni, köz- vagy közműtartozást nem vállalják. Az adósságrendezés segítség igényléséhez pedig annyit kell tennie, hogy az említett weboldalon megad néhány információt a “Jelentkezem ingyenes adósság-elemzésre” gombra kattintva. Ezt követően az egyik munkatárs telefonon keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot, majd elvégzésre kerül az adósságelemzés, a szakemberek kikalkulálják, hogy az adott esetben mennyire lehetséges lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni.

Eddig az adósságrendezés segítség, vagyis az elemzés teljesen ingyenes. Ha a kliens megbízza a szakértőket az ügyei intézésével, akkor kötnek egy alaposan megfogalmazott megbízási szerződést, aminek mellékletében rögzítik az elérendő célt, amit az adósságrendezés tanácsadás során kiszámoltak. A munka, vagyis az adósságrendezés segítség általában 3-6 hónapot vesz igénybe. Ezalatt a kliens bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket a cég online rendszerén keresztül.