Webáruház

A zónaszelep számos változata

zónaszelepzónaszelep
A fűtési, hűtési és vízellátási rendszerekben a hidraulikus megoldások igen fontosnak bizonyulnak. Egyetlen ilyen rendszerből sem hiányozhat a zónaszelep. A Honeywell kellékek legfőbb feladata a folyadék áramlásának megnyitása és persze elzárása. A váltószelep is említést érdemel itt, ami, ahogy a neve is mutatja, a folyadék áramlását változtatja meg.
Túl azon, hogy jó minőségűek és reális áron érhetőek el, a motorjaik igen gyors működésre képesek. A zónaszelep előnyeit illetően fontos még kiemelni, hogy vízütést nem okoznak. Maga az áramfelvétel pedig csak a motorok működése közben van. Bizonyos zónaszelep típusoknál, főleg az egyutú modelleknél, az áramlási irány nincs feltüntetve, ami azt jelenti, hogy a tartozék beszerelése nem kötött.

A kétutú szelepek pedig kétféle üzemmódban szerelhetők be, tehát a szelepállás alapján AB ágból A vagy B ágba, illetve A vagy B ágból szelepállástól függően AB ágba áramlik az adott folyadék. Számos változatban megvehető a fűtési rendszernél pótolhatatlan zónaszelep az evohomeshop.hu weboldalon. Igazán bő felhozatallal várja a shopban a vevőket.