Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mire használható a tűzőgép? - Csapnivaló
Webáruház

Mire használható a tűzőgép?

TűzőgépTűzőgép

Azokban a helyzetekben, amikor már a kalapács nem elég, jól jöhet a tűzőgép, amit manapság már elektromos változatban is értékesítenek. A butorkellek.eu honlapon számos remek barkácseszközzel ismerkedhet meg. Ezek közé tartozik a vízmérték, a gumikalapács, a szorító csipesz és a tűzőgép is. Ez utolsó elektromos verziója padló- és szegégőléc rögzítéséhez is remek megoldás. A munka vele egyszerűen és könnyedén kivitelezhető, mindenféle erőlködés nélkül.

Ha hosszabb szakaszon kell viszonylag gyors munkát végezni, amikor egyszerűen nem lehet megállni, akkor nagyon jó választás a kis kapcsokat kilövő eszköz. Például, ha egy 6 méteres lambériát vagy deszkát készül a falra felhelyezni, akkor nem igazán jó választás a kalapács. A hosszú faanyagot egyrészt tartani kell, másrészt pedig folyamatosan rögzíteni szükséges. A karos verzióban készült tűzőgép robosztus felépítésű és nehéz tartani. Azonban az elektromos kivitel már precíz és pontos munkavégzést tesz lehetővé. Ráadásul ezzel a barkácseszközzel biztosan nem fogja eltalálni az ujját sem.