Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A természetes progeszteron egyensúlyának felborulása - Csapnivaló
Webáruház

A természetes progeszteron egyensúlyának felborulása

Természetes progeszteron
Természetes progeszteron
Természetes progeszteron

A nők szervezete különös figyelmet érdemel, mivel számos nőgyógyászati problémával kell szembenézniük. Ilyenkor rossz a közérzetük, nincs kedvük semmihez és egyik tünet követi a másikat. Most azonban szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy olyan természetes progeszteron krémet, amelyik jótékony hatással van minden nő testére.

Hogy mi az a progeszteron? Először is tudni kell, hogy a női test két fő nemi hormont tartalmaz, amelyek közül az egyik a fent említett természetes progeszteron, a másik pedig az ösztrogén. Annak érdekében, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében és ne legyenek panaszai, fontos, hogy ez a két hormon összhangban álljon.

Amennyiben felborul az egyensúly, megjelennek a tünetek és a kellemetlen érzések. Mikor kell aggódni? A következő panaszok esetén mindenképp fontos alaposan utánajárni a probléma kiváltó okának: felborult ciklus, rossz közérzet, migrén, szédülés, álmatlanság. Ezen viszont segíthetünk a természetes progeszteron krémmel, amit az oldalunkon megtalál. A termékeink természetes anyagokból készültek és nagyon hatásos összetevőkkel érik el a sikert. A természetes progeszteron krém yam gyökér kivonattal kifejezetten a nőgyógyászati problémákon segít.

Az is előnyt jelent, hogy az általunk forgalmazott termékek nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges színezéket vagy egyéb káros komponenst. Jól tudjuk, hogy milyen rossz, amikor folyamatosan valamiféle panasz gyötri az embert, ráadásul sokszor azt sem lehet tudni, hogy pontosan mi váltotta ki azokat. A fent említett tünetek azonban ösztrogéndominanciára utalnak, ezért ha hosszabb ideig tapasztalja őket, akkor mindenképp ajánlatos egy szakértővel felvenni a kapcsolatot!

Ezen lehet segíteni, hiszen csupán annyi a teendő, hogy ismét összhangba állítjuk a két legfőbb nemi hormont szintjén. Annak érdekében, hogy hatékony legyen a kezelés, mindenképp a természetes progeszteron terméket kell használnia, ami minden káros anyagtól mentes. Nézzen szét az oldalunkon és tudjon meg többet a témáról, majd rendelje meg Ön is egy saját krémet yam kivonattal!