csütörtök, december 1, 2022
Szolgáltatások

A tehertaxiról néhány szóban

KöltözésKöltözés

A Tuti Teher csapata leveszi a terhet a válláról! A legtöbb költöztető cég, kizárólag teljes költöztetést kínál. Ez így teljesen logikusan hangzik, viszont a tutiteher.hu által elérhető a tehertaxi Budapest teljes területén. Kimondottan pénztárcabarát megoldásnak számít, hogyha csak 1-2 bútor elszállítására van szükség.

Érthető, hogy nem rendelkezik mindenki akkor járművel, amibe beférne egy hűtő vagy nagyképernyős TV. Minden bútordarab, elektronikai berendezés fokozott odafigyelést igényel a szállítás során, hiszen törékeny szállítmánynak számítanak.

A tehertaxi Budapesten kedvező árakkal dolgozik. Abban az esetben, hogyha például egy teljes szekrénysort kell elszállíttatni, már a költöztetés árai lépnek érvénybe, mivel nagyobb járműre lesz szükség és valószínűleg kelleni fog a plusz munkaerő is egy ekkora volumenű feladathoz.

A honlapon található telefonszámon keresztül mindenki közölheti az igényeit a szállítással kapcsolatban. Ez megkönnyíti a Tuti Teher csapatának a dolgát és egyben elégedett ügyfeleket eredményez.