Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A teafaolaj sampon normál hajra hatékony hajápolást biztosít - Csapnivaló
Webáruház

A teafaolaj sampon normál hajra hatékony hajápolást biztosít

Teafaolaj sampon normál hajra
Teafaolaj sampon normál hajra
Teafaolaj sampon normál hajra

Az egészséges haj megvédése érdekében, érdemes olyan natúrkozmetikumokat használni, amelyek megvédik a fejkoronát a gyökerektől a hajvégekig, a rendszeres használat során. A Vayne Cosmetics termékcsalád által forgalmazott teafaolaj sampon normál hajra megfelelően táplálja és védi a fejbőrt meg a hajkoronát. Ez a sampon magas koncentrációban növényi olajt tartalmaz, ami biztosítja a megfelelő vitaminokat a haj számára. A teafaolaj nyugtatja a fejbőrt és irritáció esetén fertőtlenítő hatása van, valamint fontos szerepet játszik a faggyúmirigyek termelődésének szabályozásában is. A faggyútermelődés szabályozása a zsíros haj elkerülése érdekében nélkülözhetetlen. A túlzott faggyútermelés igen kellemetlen tud lenni, mert a fejbőrön és a hajszálakon is megjelenik a zsír, ami lelapítja a hajat és megkeseríti a mindennapokat az ápolatlanság érzése miatt.

Ennek megelőzése érdekében lett kifejlesztve a teafaolaj sampon normál hajra, hogy meg lehessen előzni a zsírosodást. A teafa illóolaj mellett, ez a hajápolási termék rozmaring illóolajt is tartalmaz, ami egy olyan növényi összetevő, ami megakadályozhatja a korai kopaszodást, erősítheti a hajhagymákat, megfelelő tápanyaggal látja el a hajat, ami ezáltal még rugalmasabbá és természetesebbé válik. A teafaolaj sampon normál hajra megrendelhető a Vayne Cosmetics internetes oldaláról 2 599 Ft-ért. Az itt megtalálható termékek széles választéka, bármilyen hajtípus kezelésére megfelelnek. A megrendelt hajápolási terméket a Magyar Posta szállítja ki, az Ön által megadott címre 10 munkanapon belül. A szállítási díj 600 Ft-ba kerül Magyarország egész területén. A teafaolaj sampon normál hajra használata után, már néhány hét alatt észrevehető a haj megerősödése és természetes csillogásának visszanyerése, valamint a fejbőr és a hajhagymák irritációjának megszűnése is. Rendeljen a Vayne Cosmetics termékcsalád természetes hajápolási kozmetikumai közül és örvendjen a sampon által nyújtott professzionális kezelésnek, ami megfelelő hatóanyagaival táplálja és védi azt!