Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Tatra tea ízletes alapanyagai - Csapnivaló
Webáruház

A Tatra tea ízletes alapanyagai

Tatra teaTatra tea

A kulturált szeszes ital fogyasztás nemhogy ártalmas, inkább egészséges, jót tesz a szervezetnek. Speciális, különleges íze miatt a Tatra tea rendkívül jó választás. Az ital eredeti receptjét a Magas Tátrában élők kísérletezték ki azért, hogy a magas hegységben uralkodó kellemetlen időjárás dacára is mindig fel tudják melegíteni magukat és a vendégeiket.

A magas alkoholtartalommal rendelkező Tatra tea egy speciális, gyógynövényes likőr. Magyarországon különlegességnek számít ez a több ízben kapható, változatos alkoholtartalmú szeszes ital. Tartalma tulajdonképpen fekete és fehér teák, növényi és gyümölcskivonatok összessége.

Először tölgyfahordóban érlelik a teák és gyógynövények kivonatát, csak ezután következik a kivonás és a szűrés, majd pedig a 8 hetes érlelési folyamat. Érlelés után a Tatra tea egy ideig pihentetve van, ezt követően palackozzák. Hazánkban könnyen megrendelhető az ital a heinemann.hu webáruház termékpalettájáról, számtalan ízesítésben és kiszerelésben. A különleges megjelenésű palackok ajándék gyanánt is helytállnak.