Vásárlás

A szilikon óra feldobja a mindennapokat

A kiegészítők piacán, a karórának éppen olyan előkelő hely jut, mint egy méregdrága gyűrűnek. Azonban a szóban forgó ketyegők is rengeteg módon eltérhetnek egymástól, kivitelezéstől, stílustól és rendeltetéstől függően.

A sokak által preferált szilikon óra közvetlenül ott van a képzeletbeli dobogó második helyén, aminek első számú nyertesét még mindig a fémszíjas darabok alkotják. De mi különbözteti meg a szilikon órát az egyéb anyagminőségű társaitól? A szóban forgó terméket elsősorban a sportosabb, lezserebb stílus szerelmesei kedvelik.

A hétköznapi teendők során fellépő esetleges sérülések könnyen kárt tehetnek a legújabb kedvenceinkben, de a szilikon órában nem, hiszen annak strapabírósága legendás. A karóra nem fél eltérni a sablonostól, így olyan kreációk jöhetnek létre, amelyek a bohém, szabadságszerető lelkeket is megörvendeztetik.

Divatosak, vagányak és fiatalosak. Kell ennél több? Tekintse meg a színes összeállításunkat, ahol szinte lehetetlen, hogy ne találna kedvére való kiegészítőt!