Webáruház

A speciális transdermalis fájdalomcsillapító tapasz

fájdalomcsillapító tapaszfájdalomcsillapító tapasz

Szinte az összes hazai gyógyszertárban kaphatók a bőrön keresztül ható tapaszok, amelyek egy vagy akár több hatóanyagot is tartalmazhatnak. A fájdalomcsillapító tapasz különböző méretű lehet. A rugalmasságának köszönhetően számtalan módon, igazán egyszerűen alkalmazható.

A transdermalis néven is ismert készítmény a bőrön át tudja a szervezetbe és a vérkeringésbe juttatni a hatóanyagokat. A 80-as évek elején kezdődött ezeknek a termékeknek a kutatása, tervezése majd pedig a gyártása. A kezdeti stádiumban a szabályozott és programozott gyógyszerleadás technológia kifejlesztése volt a cél.

Mit kell ez alatt érteni? Ez azt jelenti, hogy az adott gyógyszerforma képes a terápiás hatás szabályozására. A kutatók, szakemberek elérték, hogy a fájdalomcsillapító tapasz belsejében lévő hatóanyag adott sebességgel és időn belül tudja kifejteni a hatását, a bőr hám- és irharétegén keresztül eljutva a hajszálerekig. Az érfalakon átjutó hatóanyag a vérben a szervezet legkülönfélébb pontjaira képes eljutni.

A kellékek manapság számtalan patikában, vény nélkül vásárolhatók meg. Megannyi márka temérdek termékével lehet találkozni, amelyek nagyjából ugyanazt az effektet érik el. Legfőbb előnyük, hogy egyszerűen méretre vághatók, a hatóanyag felszívódás igazán gyors, és képesek akár egy napig is enyhíteni az ember panaszait.

Motto tapasz a fájdalom enyhítésére

Amint az a fenti sorokban említésre került, a transdermalis hatást megannyi módon éri el számtalan brand és termék. Hazánkban nagy népszerűségre tett szert a Motto tapasz. Váll-, hát-, könyök-, térd- és karfájdalmakra egyaránt alkalmazható. A bőrre való felvitelét követően a kellemetlenségek enyhülése hamar érezhető.

Egy igazán modern, mikro-elektromos működésű eszközről van szó, amelyik a fájdalommal és görcsökkel is megbirkózik. A Motto tapasz működésének a lényege, hogy nedvesség hatására, gyenge egyenáramot létesít a bőrön. A keletkezett, kis mennyiségű áram pedig ellazítja az izmot és megszünteti a görcsöt. Egyszerűen használható, hiszen sima ollóval méretre vágható és könnyen, bárhova feltehető.