Vásárlás

A rozsdamentes acél edények bemutatása röviden

rozsdamentes acél edényekRozsdamentes acél edények

A közelgő ünnepek alkalmával a háziasszonyok arra törekednek, hogy finomabbnál-finomabb ételek kerüljenek az asztalra. Az alapanyagok kiválasztása mellett az is nagyon fontos, hogy miben készül a menü. A rozsdamentes acél edények bármilyen sütés, főzés során bevethetőek.

Gyorsan felmelegszik és egyenletesen oszlatja el a hőt, a benne készült étel hamar meglesz, így sok idő marad más feladatok elvégzésére. A 8 darabos készlethez hozzátartozik 4 különböző méretű fazék és 4 darab üvegfedő. Ezen kívül a 6, 10 és 12 darabos is elérhető. Bármilyen tűzhelyen alkalmazható, lehet gáz, elektromos vagy indukciós főzőlap.

A nyél nem melegszik át a főzés során. Rozsdamentességét az anyag összetételének köszönheti. Tisztításához meleg víz, mosogatószer és egy szivacs szükséges. Acélszürke színe eleganciát sugároz. Ha vigyázunk rá, akkor sokáig részese lehet a konyhánknak. A professzionális konyhákban is jól mutatnak a rozsdamentes acél edények. A séfek előszeretettel használják nap mint nap. A vendégek elégedettsége mindennél fontosabb.