Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A roll up állvány egyedi stílust kelt - Csapnivaló
Szolgáltatások

A roll up állvány egyedi stílust kelt

Alumínium roll up állvány
Alumínium roll up állvány
Alumínium roll up állvány

Minden előadó számára fontos, hogy az előadásának témája, a termék vagy esemény, amiről éppen szó van, egy olyan látható helyen legyen kifüggesztve, hogyha bárki elhalad mellette, jól meg tudja figyelni. Egy ilyen jól látható felületet tud biztosítani nekünk a roll up állvány. Ez a 2 méter magas és 1 méter széles reklámfelület olyan lehetőségeket nyújt, hogy azt még el sem gondolnánk. Lehetséges például szinte térelválasztó falat is kirakni belőle, ha több ilyen roll up állvány kerül egymás mellé.

Ezzel egyből megnövekedik a reklámfelület, amit ki tudunk használni. Amennyiben elég kreatívak vagyunk, még azt is elérhetjük, hogy egy nagy egybefüggő képet vagy éppen szöveget rakunk ki, több ilyen roll up állvány segítségével. Képzeljünk egy 2 méter magas, de akár több méter széles reklámfelületet, amin mind olyan termékek szerepelnek, amit a mi cégünk készít. Nagyon egyedi stílusának és könnyű mozgathatóságának köszönhetően, hamar elterjedt látványelem lett belőle.

Céges előadások és konferenciák elengedhetetlen tartozékává változott. A roll up szerkezet könnyű, az alumínium tartórésznek és a reklámfelületet adó ponyvának köszönhetően. Felszerelése sem egy ördöngős feladat, hiszen pár perc alatt felállítható. Ha több állványt helyezünk egymás mellé, akkor nagyon kreatív összefüggő reklámokat vagy termékajánlókat tehetünk ki rá. Lehetséges olyan megoldás is a roll up szerkezet esetében, kétoldali ponyvával látjuk el, aminek következtében, mind a két oldalán kapunk egy 100X200 centiméteres felületet.

Ezt a lehetőséget olyan esetekben érdemes alkalmazni, amikor mind a két oldal mellett elég hely van és átjárható, hogy bárki meg tudja tekinteni. A roll up szerkezet talpa 90 fokban kihajtható láb és ez támasztja meg. Érdemes azonban figyelni, nehogy olyan helyen legyen felállítva, ahol nagy a forgalom, mondjuk egy ajtó közvetlen közelében, akadályozva ezzel ki- és bejárást, valamint kevesebb lehetőséget biztosítva ezzel a rajta lévő elemek megfigyelésére. Egyszerű használata remek segédeszközzé teszi, ezért érdemes beszerezni.