Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A radiátoros fűtés előnyei - Csapnivaló
Szolgáltatások

A radiátoros fűtés előnyei

Radiátor

Ha már valaki a radiátoros fűtés mellett teszi le a voksát vagy a padlófűtést ezzel kombinálja, akkor jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyik szerkezet jelenti majd a biztos megoldást? Manapság az alumínium, acéllemez radiátor mellett is lehet dönteni, ezért nem meglepő, hogy sok hozzá nem értő képtelen rámutatni arra a modellre, amelyik minden téren megfelel.

Ha valakinek nagyon fontos az ár, mert épp nem akar vagy nem tud sok pénzt ráfordítani az ideális radiátorra, fontos megjegyezni, hogy az alumíniumból készült változatok valamivel drágábbak a többinél. Itt azt is meg kell jegyezni, hogy ettől függetlenül ezek bizonyulnak a kedveltebb szerkezeteknek.

Gyakran nem éri meg az olcsóbb, vékony lemezből készült típusokat megvenni, ugyanis ezeknél sajnos viszonylag rövid időn belül bekövetkezik a lyukadás, ami után az alig 1 éves radiátort már dobhatja is ki a tulaj. Ezt természetesen el lehet kerülni akkor, amikor valaki egy jó minőségű, lemezből készült radiátor terméket vesz meg. Ennek az ára nyilván magasabb, de legalább a tartósság és időtálló jelleg adva lesz.