Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A propoliszos méz hasznos a szervezetnek - Csapnivaló
Webáruház

A propoliszos méz hasznos a szervezetnek

propoliszos mézpropoliszos méz

Amennyiben szeretné természetes úton erősíteni az immunrendszerét és javítani a közérzetét, akkor mindenképpen próbálja ki ezt a fantasztikus csodaszert! A propoliszos méz nemcsak a baktériumokkal, hanem a vírusokkal szemben is felveszi a harcot. Csökkenti a gyulladásokat és csillapítja a fájdalmakat.

Az alkalmazása megelőzésre és a már kialakult tünetek enyhítésére kiváló lesz. Túladagolni nem lehet, viszont akik allergiásak a virágporra azoknak nem ajánlott. Rendszeres fogyasztásával javítható a szellemi és fizikai teherbírás. A propoliszos méz kiváló ellenszere a felső légúti megbetegedéseknek és pozitívan hat a prosztataproblémákra. Torokfájás esetén szintén jó választás, mivel szétterül a torokban és lassan szívódik fel, így tovább érintkezik a gyulladásban lévő felülettel.

Az adagolását tekintve, napi 3-5 kávéskanál bevitele ajánlott. A fogyasztását követően minimum 60 percig nem szabad enni és inni annak érdekében, hogy legyen elég ideje felszívódni. A propoliszos méz segíti a haj és a köröm növekedését, sőt, gátolja a pattanások kialakulását.