Webáruház

A párátlanító szerepe a vizes, penészes felületek kezelésében

Párátlanító készülék
Párátlanító készülék
Párátlanító készülék

Vizes ablakok, falak, penész a bútorokon, sőt, a ruhákon is? Ez igazi rémálom és még ráadásul nagyon egészségtelen is. Ha már Ön is tapasztalja ezeket, akkor feltétlenül szükség lesz egy párátlanító készülékre, mert a párátlanítás az egyetlen módszer ezen problémák kiküszöbölésére.

Valószínű, hogy a szellőztetést már próbálta, mivel a vizes felületek láttán, mindenkinek ez az első reakciója, de ha nem vált be, akkor már csak a párátlanító segíthet. Fontos, hogy gyorsan fellépjünk ilyen esetekben, mert a túlzott nedvesség miatt már pár nap alatt megjelenik a penész is és ezután már a gondok csak halmozódnak.

A penész egészségügyi problémákat okoz, roncsolja a bútorokat, ruhákat és esztétikailag is nagyon rosszul mutat, ha a csodásan berendezett otthonunkban csúnya foltok éktelenkednek mindenhol.

A párátlanító kivonja a levegőben levő felesleges vízgőzt, amit cseppfolyós állagban egy tartályban gyűjt össze. Amennyiben automatikus üzemmódra állítjuk, akkor amint érzékeli, hogy a páratartalom magasabb a kelleténél, bekapcsol és addig meg sem áll, amíg nem éri el az optimális értéket.

Print Friendly, PDF & Email