Webáruház

A Niche parfum nem a tömegek terméke

Niche parfümNiche parfüm

Ódzkodik mindentől, ami megszokott? Nem szívesen áll be a sablonos megoldásokat követők sorába? Az egyedit, a megfoghatatlant szeretné hangsúlyozni a megjelenése minden szegmensében? Ha e kérdésekre igennel választolt, a Niche parfum Önnek lett megálmodva!

Érdemes egyébként górcső alá venni a „niche” francia szót, ugyanis az számos téves hiedelemnek lett a táptalaja. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a Niche parfum, az elnevezésének hibás fordítása miatt olyan méregdrága produktumot takar, aminek költsége csillagászati összeggel vetekszik.

Ez természetesen helytelen megközelítés, hiszen a Niche parfum, bár valóban nem a legolcsóbb kategóriába sorolható termék, de abszolút megfizethető.

A Niche parfum sokkal inkább az egyedi személyiségjegyekkel és markáns ízlés-világgal rendelkező személyek igényét kívánja kielégíteni, tehát nem a tömegek terméke. A szűk célközönséget megcélzó illatszer minden ízében magas színvonalat képvisel, amit mi sem bizonyít jobban, mint a kizárólag természetes alapanyagú kivitelezése.