Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Microsoft Gamepad egyszerűen beszerezhető - Csapnivaló
Webáruház

A Microsoft Gamepad egyszerűen beszerezhető

microsoft gamepadmicrosoft gamepad

Ergonomikus kialakítású, így több órányi játék közben is kényelmet biztosít a felhasználóknak. A Microsoft Gamepad a vezeték nélküli kapcsolódást is lehetővé teszi Bluetooth-on keresztül. Prémium anyagokból készül, így tökéletesen kiállja az idő próbáját.

Támogatja az úgynevezett adaptive trigger funkciót, aminek köszönhetően még realisztikusabbá teszi a játékélményt. További pozitívuma, hogy programozható gombokkal és testre szabható beállításokkal is rendelkezik. Ami az árát illeti, azt kell tudni, hogy a középkategóriától a felsőig terjedhet, függően attól, hogy milyen extra funkciókat foglal magába. A Microsoft Gamepad igazán sokoldalúnak nevezhető. A tetszetős design, a kiváló kompatibilitás és a fejlett funkciók miatt, ez az eszköz kiemelkedik a társai közül.

Rendkívül népszerű, mind a hobbi, mind a profi felhasználók, azaz a gamerek körében. A webáruházakból is megrendelhető, így a beszerzését illetően kifejezetten könnyű lesz a dolga. A Microsoft Gamepad kitűnő családi programot kínál, ezért a beszerzését érdemes megfontolni.