Webáruház

A mediterrán térség virága a bodorrózsa

bodorrózsabodorrózsa

A jelenlegi tömegegészségügyi helyzet miatt, mindent felderítenek, ami természetes úton védi az egészségünket. A mediterrán térségben honos bodorrózsa már bizonyított a madárinfluenza időszakában. A népi gyógyászatban már régóta ismert, de az elmúlt években a laboratóriumi kutatások során is jó eredményeket mutatott.

Mindenképp csökkenti az influenza tüneteit és megakadályozta a betegség súlyosbodását. A bodorrózsa elsősorban megelőzésként ajánlott, de akiknek fontosak a természetes készítmények, mindenképp ajánlott. Eredeti növekedési helyén évszázadok óta biztonsággal használják gyulladások ellen, valamint megfázásos, felső légúti és lázas állapotok esetén.

Íze kellemes, rózsára és mézre emlékeztet. A tea a növény leveleiből készül, amelyek a méz ízre emlékeztető gyantát tartalmaznak. Az antibakteriális és antivirális hatása mellett, a bőr szépítésére is használták. Antioxidáns hatású és vitaminokat is tartalmaz. A bodorrózsa a többi teához hasonlóan, kúraszerűen fogyasztandó naponta több alkalommal.