Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Makita DLM380Z és a DLM460Z akkumulátoros fűnyíró - Csapnivaló
Webáruház

A Makita DLM380Z és a DLM460Z akkumulátoros fűnyíró

akkumulátoros fűnyíróakkumulátoros fűnyíró
Az akkumulátoros szerszámok rövid idő alatt hódították meg a piacot és lopták be magukat a szakemberek szívébe. A kertészek is tudják, hogy mennyire hatékonyak tudnak lenni. A környezetbarát és praktikus akkumulátoros fűnyíró segítségével nagyon egyszerű és hatékony a gyep gondozása. Az alacsony energiafogyasztású, könnyen kezelhető masina tökéletesen beválik kisebb és közepes méretű kertekben.
Főleg ott tudja megmutatni az akkumulátoros fűnyíró, hogy mire is képes, ahol nem alapkövetelmény a legnagyobb teljesítmény. A tavaszi hónapok közeledtével egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy bizony gyűlni kezdenek a ház körüli feladatok.

Főleg a fűnyírás az, ami sok fejtörést okozhat, hiszen mégiscsak egy időigényes és fárasztó munkáról van szó. Ha persze adott például a Makita akkumulátoros fűnyíró, akkor biztos, hogy máris jobb helyzetben van az ember. A fűnyírók két 18 V-os akkuval, önjáró funkcióval és számos egyéb extrával érhetők el. Nagyon kedveltek a DLM380Z és a DLM460Z akkumulátoros fűnyíró modellek.