Webáruház

A lépcső világítás is lehet esztétikus

lépcső világításlépcső világítás

A kültéri fényforrások között találunk igazán praktikus elemeket is. A lépcső világítás nagymértékben támogatja a biztonságos közlekedést, főként a téli időszakban, amikor már egészen korán kell számolnunk a sötétedéssel.

A lámpák ellenállnak az időjárás viszontagságainak és különösen hangulatossá varázsolják a feljárót. A süllyesztett világításon túl, az oldalfali verziók és a fali karok egyaránt keresettek a vásárlók körében.

A LED lámpák manapság a modern otthonok nélkülözhetetlen kellékei és többféle formában állnak rendelkezésünkre a beltéri- és a kültéri világítás kialakításakor. A Nowodvorski Step LED egy besüllyeszthető lépcső világítás, ami IP44 vízvédelemmel van ellátva.

Grafit színével letisztultságot kölcsönöz a feljárónak, de beépíthető egyéb helyekre is, ahol irányfényként vagy hangulatfényként szolgálhat. A Picco lépcső világítás a letisztult kerek formavilágával, különleges karakterrel ruházza fel a terasz arculatát. Állítsa Ön is a különböző fényeket az otthonában uralkodó hangulat szolgálatába!