Webáruház

A kinyitható asztal praktikus jellege

kinyitható asztalkinyitható asztal

Időnként jólesik vendégeket fogadni és asztal mellé ültetni őket, hogy együtt fogyasszunk el néhány finom ételt és italt. Azonban ehhez egy nagyobb bútordarabra van szükség, hiszen 6-8 vagy ennél is több személy nem fog kényelmesen elférni a kis konyhapultnál, ahol a reggelinket szoktuk rohanva elfogyasztani.

Legalább egy kinyitható asztal kell ahhoz, hogy mindenki le tudjon ülni és anélkül enni, hogy egymást lökdösnék, zavarnák. Ezt pedig el is lehet rejteni olyankor, amikor nem adunk ebédet, vacsorát, így a hétköznapokban nem fogja feleslegesen foglalni a helyet.

Kicsi lakásokban egyértelműen ez kínálja a legjobb megoldást, de még a nagyobb terekben is hasznos lehet a kinyitható asztal, hiszen minek mutatnánk a szobát optikailag kisebbnek, ha egyszer nem muszáj?

Sokkal kellemesebb, ha nagy, üres terek állnak a rendelkezésünkre és akár a földre is leülhetünk, ha úgy tartja kedvünk, mert a kinyitható asztal nincs útban. Amikor pedig evésre kerül a sor és többen is hozzá kell férjenek egyszerre az ételhez, akkor csak elő kell venni és néhány mozdulattal biztonságosan összeállítani.

Persze a kinyitható asztal mellé ülőalkalmatosságok is szükségesek, amelyekből szintén lehet összecsukható változatokat beszerezni és akkor az is eltehetőek, amikor csak a szűk család tartózkodik a lakásban vagy egy beszélgetős összejövetelre kerül sor, aminek nem képezi részét az étkezés is.

Ma már ezek is, akárcsak a kinyitható asztal, kimondottan esztétikus kivitelben készülnek, így nem ront sem az összképen, sem pedig a hangulaton az, hogy nem fix ülőhelyek és asztal áll a vendégek rendelkezésére.

Print Friendly, PDF & Email