Webáruház

A kézipoggyász felvihető a gépre?

kézipoggyászkézipoggyász

Amikor repülőgéppel utazunk, gyakran meggyűlik a bajunk a sokféle bőrönddel. Mielőtt nekiindulunk a nagyvilágnak, érdemes utánajárni, hogy pontosan mi a különbség a kézipoggyász és a kabinbőrönd között. A legszembetűnőbb a méret. Ahhoz, hogy a gépre mindenképpen felengedjék a táskát, be kell férnie az előttünk lévő ülés alá.

Sokan úgy oldják meg a vásárlást, hogy az edzőteremhez használt méretet veszik alapul. Ha nincs kereke, akkor nagy esélyünk van arra, hogy nem fogja felhívni a figyelmét a reptéren dolgozóknak és probléma nélkül felvihetjük magunkkal. Az anyaga általában puhább, mint a hagyományos bőröndöké, ha nincs teljesen kitömve, akkor össze is nyomhatjuk.

Érdemes olyan színt választani, ami strapabíró a kosszal szemben, hiszen sokszor lesz majd a földön. A kézipoggyász általában a legfontosabb utazási cikkeket tartalmazza, de sokan egy váltás ruhát is becsomagolnak, ha véletlenül később jutnának a nagy bőröndjükhöz. Vihetjük benne a telefont és a fontos iratokat is, így ezeket magunknál tudhatjuk.