Webáruház

A készségfejlesztő játékok a korai tanulás eszközei

készségfejlesztő játékokkészségfejlesztő játékok

Szinte minden játékszer, ami egy kisgyermek kezébe kerül, valamilyen tanulást elősegítő eszközzé válik. A készségfejlesztő játékok használata közben a csemeték fejlesztik, formálják és szélesítik a látókörüket.

A puha állatok, a robotok és az autók segítségével érdekes megismerni a környező világot, ezért a készségfejlesztő játékok nagy része szinte észrevétlenül és feltűnés nélkül tanít. Az oktató termékek szórakoztathatják és inspirálhatják a kicsik kreativitását is.

Az 1 évnél fiatalabbaknak készült játékszerek hozzájárulnak a speciális motorikus készségek kialakításához. Erre a célra szolgálnak a zenélő mobilok és a többszínű felakasztható figurák. Az első életév elteltével a szülőknek figyelniük kell a kéz- és beszédkészségének fejlesztésére.

A csöppség aktivitása a nagyobb önállóságban és a saját kezével való munka vágyában nyilvánul meg. Ezért ilyenkor már érdemes bonyolultabb részleteket tartalmazó készségfejlesztő játékokat vásárolni, amelyek az alakjukban, a méretükben és a számukban különféle elemeket tartalmaznak.