Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A jó minőség a gin fajták általános jellemzője - Csapnivaló
Webáruház

A jó minőség a gin fajták általános jellemzője

gin fajtákgin fajták

Nemcsak a gin fajták, hanem általában az italokok világa is sokrétű. A whiskey az alapanyagától függően többféle néven ismert. Megkülönböztetnek proseccót és pezsgőt. A rum gyártásának típusától függően, különbséget tesznek az agricole és classic blend között.

Nem csoda tehát, hogy a gin fajták növekvő népszerűségével a régi kategóriákat újra előássák, újakkal egészítik ki és megpróbálják azokat különböző kategóriákba sorolni. De ez még nem minden! Bár a London Dry, a Sloe Gin és a New Western kifejezésekkel a különböző ízesítésű fajtákat próbálják kategóriákba csoportosítani, ez a válogatás a minőség szempontjából pozitívumként is értékelhető.

A londoni gin, például a London Dry nem feltétlenül Anglia fővárosában kell készülnie, hanem inkább egyfajta irányelvre és tisztasági törvényre utalnak, amit a gyártás során be kell tartani. A londoni típusokhoz sem ízesítő, sem egyéb adalékanyag, például színezék nem adható. Ezek a legismertebb és legnépszerűbb gin fajták a világon és mindegyiket titkos receptek, különleges alapanyagok jellemzik.