Szolgáltatások

A jó ceremóniamester megoldja a problémákat

ceremóniamesterceremóniamester

A jó forgatókönyv nemcsak a filmeket teszi ellenállhatatlanná, hanem az esküvőket is. A ceremóniamester egyszerre áll a háttérben és az előtérben, ahol nemcsak a többiek szórakoztatása, hanem a szervezkedés és a problémák megoldása is a feladatkörébe tartozik. Ma egy esküvő nemcsak arról szól, hogy két ember kimondja a boldogító igent, majd elrobognak a horizontig.

Ennél sokkal, de tényleg sokkal többről van szó! A feladatok már a nagy nap előtt kezdődnek, ahol a ceremóniamester megismerkedik a szerelmespárral. Kár lenne azt hinni, hogy bárkivel dolgozhatunk, mivel a kölcsönös szimpátia elengedhetetlenül fontos. Ha a menyasszony és a szervező nem bírják elviselni egymást, akkor a boldogító igen kimondása sem lesz ugyanolyan.

Ha a szimpátia megvan, akkor jöhetnek a szervezések. A ceremóniamesternek tudnia kell, hogy milyen helyszínre és milyen vendégekre kell számítani, hiszen nemcsak a párról kell majd beszédet tartania, hanem a többieket is szórakoztatni fogja. A közös programok mellé bulihangulatot kell varázsolnia.

Szertartásvezetés az esküvő előtt, közben és után

A ceremóniamesternek a szertartásvezetés tényleg a kisujjában van, úgyhogy bármikor rábízhatjuk magunkat a tapasztalataira. Mire a várva-várt nap eljön, több száz telefonhívást le fog bonyolítani és legalább kétszer megmenti a mennyasszonyt a kötelező pániktól. Az ifjú párnak természetes emellett is lesz elég gondja.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rokonság mindig akkor szokott problémázni, amikor a legkevésbé vágyunk rá. Ha pedig több száz vendéget várunk, akkor hatványozódnak az ellátandó feladatok. A szertartásvezetés az esküvő napján folytatódik, akkor találkoznak az elvarratlan szálak és akkor kell megoldani az új nehézségeket.

Szerencsére, ma már egyetlen párnak sem kell egyedül nekiállnia számolgatni, rendezgetni és szervezni, mivel a szertartásvezetés profira bízható. Ha pedig azt szeretnénk, hogy ne a stresszről és a vitatkozásokról szóljanak ezek a hónapok, akkor megbízható segítséghez fordulunk. Innentől kezdve csak arra kell figyelnünk, hogy élvezzük.