Webáruház

A Huawei Watch GT 2 az igényes személyeknek

Huawei Watch GT 2Huawei Watch GT 2

Egy meglehetősen szokatlan terméktípust szeretnénk az olvasók figyelmébe ajánlani, már ami a gyártótól megszokott készülékeket illeti.

A Huawei Watch GT 2 ugyanis szokatlan módon nem telefon, hanem karóra. Már első ránézésre is jó benyomást kelt, hiszen számtalan funkciót rejt magában, ugyanakkor mégsem tűnik túlzsúfoltnak. Barna bőrszíjának köszönhetően, a legtöbb ruhaneműhöz biztosan illeszkedni fog, nem kell kompromisszumokba bocsátkoznia senkinek, ha színekben gondolkodik.

Fekete háttere tökéletesen elegáns, a mutatók pedig finomságot sugallanak. A 2 éves garanciának köszönhetően, nem kell attól tartani, hogy egy váratlan pillanatban felmondja a működést. A gyártó biztosra ment és vállalja a felelősséget a termékért.

Számtalan olyan modern tulajdonság megtalálható az órában, mint a GPS, a gyorsulásmérő vagy az iránytű, de a sor természetesen itt nem ér véget. Egy roppant igényes, dizájnos darab, ami legalább annyira hasznos, mint csinos. A Huawei Watch GT 2 figyelmet érdemel, ha az ember órát keres magának.