Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Huawei Freebuds hangzása kiemelkedő - Csapnivaló
Webáruház

A Huawei Freebuds hangzása kiemelkedő

huawei freebudshuawei freebuds

Akik szeretik a jó hangminőséget, azoknak ez a termék remek választás lesz. A Huawei Freebuds igényes kialakítású, így a küllemben biztosan nem fog csalódni. A tökéletes tartódoboz, valamint a cseppállóság csak tovább fokozza a felhasználói élményt.

Ez a kényelmes vezeték nélküli fülhallgató a prémiumkategóriás kellékek közé sorolható. Rendkívül gyors a kapcsolódási ideje. További pozitívuma, hogy a telefonon nyomon követhető a tok, valamint a fülesek töltöttségének az aktuális állapota és az esetleges szoftver frissítések. Az akku üzemideje kifejezetten jó és gyorsan fel is töltődik. A Huawei Freebuds 4 adaptív fülhöz illeszkedő technológiát használ annak érdekében, hogy a fül belső alakját, illetve a viselési szokásait felismerje és aszerint válasszon zajszűrési módot.

A töltőtok szabályos kör alakú, így tökéletesen passzol a tenyérbe. Mindkét fülhallgató saját basszus-fokozó erősítővel van ellátva, a nagyobb membránrezgés érdekében. A Huawei Freebuds közel 40 kHz frekvenciatartománnyal büszkélkedhet.