Szolgáltatások

A howlit hatása a testi egészségre

howlit hatásaHowlit hatása

A howlit szó hallatán elsőre sokaknak nem ugrik be semmi, pedig a gyönyörű ásványt már egészen biztosan mindenki látta egy ékszeren, dísztárgyon. A howlit hatása a szervezetre bizonyára szintén nem közismert, azonban érdemes kicsit utánanézni a dolognak. A howlit alapvetően fehér, ám színezés hatására piros, tüzkiz vagy sárga színben is találkozhatunk vele.

Nemcsak gyönyörű és különleges, de a testi-lelki egészségünket is támogatja. A kristályok sokak szerint gyógyító erővel rendelkeznek. A howlit hatása szintén nem elhanyagolandó, egyesek szerint egyenesen varázslatos. Lássuk, hogy milyen erővel bír ez a ragyogó ásvány! Az emberek zöme küzd hangulatingadozásokkal, negatív gondolatokkal, ami nem is csoda a jelen idők történései fényében.

A hangulatra, lelki eredetű problémákra igen kedvezően hat. Kiegyensúlyozottá, harmonikussá tesz, minden negatív érzelmet megszüntet, segíti az alvást és a meditációt, erősíti a kitartást, valamint javítja a memóriát. A howlit hatása ugyanakkor nemcsak a lelki, pszichikai problémák enyhítésében nyilvánul meg. A test és lélek elválaszthatatlan egymással, ezért ennek az ásványnak a hatása fizikai síkon is érzékelhető. Mivel kalcium-bórszilikát alkotja, így harmonizálja a kalciumszintet, ami hozzájárul a csontok és a fogak egészségéhez is.

Az anyagcsere felpörgetésében is szerepet játszik, ami különösen hasznos azoknak, akiknek szervezete túl sok vizet köt meg. Csökkenti az émelygést és a hányingert is. Mivel magas benne a magnézium, a howlit hatása az idegek egészségében is szerepet játszik. A kristály kiváló ellenszere a kellemetlen fejfájásnak is.