Vásárlás

A hidegburkolat kiválóan funkcionál

hidegburkolatHidegburkolat

A külső és belső terek falait, padlóját többféleképp lehet megóvni és egyúttal funkcionálisabbá tenni. Erre a célra szolgál a hidegburkolat, aminek az anyaga keményebb és ridegebb, leginkább ásványi kőzetek keverékéből van előállítva. Ennek köszönhetően jó hővezető, a felülete lehet mázas, biszkvit, porózusos és matt. A palatinusfurdoszoba.hu webshop hidegburkolat forgalmazásával is foglalkozik.

A vállalat nemcsak online van jelen, hanem saját bemutatóteremmel és üzlethálózattal is rendelkezik országos szinten. Az ilyen jellegű lapok leginkább konyhában, fürdőszobában vagy az előszobában teljesítenek jól. Számos gyártó foglalkozik ezeknek az előállításával, ilyen a Zalakerámia, az Azulev, a Sico, az Opoczno, az Equipe, a Rako, a Cersanit, az Argenta és még sok más.

Ezek a termékek folyamatosan frissülnek és mind megvásárolhatóak a webhelyen is. A megfelelő hidegburkolat kiválasztásának megkönnyítése érdekében, az alapadatok részletesen fel vannak tüntetve mindegyik modell esetében, így pedig könnyebb meghozni a döntést.