Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A gyerek tricikli szuper választás a kicsiknek - Csapnivaló
Webáruház

A gyerek tricikli szuper választás a kicsiknek

gyerek tricikligyerek tricikli

A biciklizés élménye előbb-utóbb mindenkit magával ragad. Persze a legjobb, ha a kicsik minél hamarabb megismerkedhetnek a tekerés művészetével, vagyis amint stabilan meg tudnak állni a lábukon. A gyerek tricikli már ekkor óriási örömet tud okozni a lurkóknak, hiszen megismerkedhetnek azzal a felemelő érzéssel, hogy miként tudnak a saját erejükből előrehaladni egy vagány járgánnyal.

Ráadásul még egyensúlyozni, megtartani sem kell, mivel 3 keréken gurul. Sőt, ha vezető rudas verzió kerül beszerzésre, akkor még a szülők is besegíthetnek ennek az élménynek a kimaxomálásába, ugyanis, ha a gyerkőc elfárad, akkor ők is átvehetik a gyerek tricikli irányítását.

Ilyenkor úgy fog funkcionálni, mint egy kényelmes babakocsi, tehát nagyon praktikus lehet a hosszabb séta alkalmával is. Ha a totyogó nem akar babakocsival útnak indulni, akkor csak fel kell ajánlani, hogy jöjjön a gyerek triciklivel és egészen biztosan nem fog többet ellenkezni.

Így pedig, ha nem bír már többet sétálni, tekerni, akkor a gyerek tricikli kényelmében „utazhat” tovább, ami nagy könnyebbséget jelent a felnőtteknek is. Egy másfél, kétéves gyerkőcöt már nem feltétlenül könnyű ölbe cipelni, de a babakocsizásra sem mindig lehet már rábeszélni.

Azonban, ha kéznél van egy menő gyerek tricikli, akkor egy csapásra minden gond megoldódik. A kicsi óriási mókázásban vehet részt és anyuka, apuka sem kell majd ölben, nyakban cipelje a szeme fényét, ha az már lépni sem tud a fáradtságtól. Válasszon egyet Ön is a pindurka.hu kínálatából és meglátja, hogy mekkora hasznát fogják venni!