Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Gree klíma az otthon kihagyhatatlan eleme - Csapnivaló
Vásárlás

A Gree klíma az otthon kihagyhatatlan eleme

Gree klímaGree klíma

Egy légkondicionáló manapság már egyértelműen hozzátartozik bármelyik otthon képéhez. Sajnos azt is el kell mondani, hogy ezen szerkezetre komoly szükség van, a mérsékelt égövön ugyanúgy, mint a mediterrán térségben. A különféle márkák között, a Gree klíma a páratlan képességeivel alaposan kiemelkedik a sorból. A sokéves fejlesztő munka eredményeként olyan megoldásokkal látták el, amelyek egyedivé teszik a kategóriájában.

A sok specifikáció között méltán kiemelhető a Cold Plasma szűrő, az automatikus tisztítás, az áramszünet memória, a 8°C temperálás, a 24 órás időzítő, a WiFi vezérlés, a turbó hűtés. De ez még nem minden, amire a Gree klíma képes, hiszen ott van még a széles légterelés, az öndiagnózis.

A könnyű kezelhetőséget a LED és idő kijelző, no meg a távirányító biztosítja. Nem kell attól tartanunk, hogy kimondottan csak a nyári hónapokban fogjuk használni, mert az átmeneti időszakokban kiválóan alkalmas fűtésre, valamint a friss levegő beengedésére és párátlanításra is megfelel a Gree klíma. Gyorsan a szívünkhöz fog nőni és nehezen telünk be majd az előnyeivel.