Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Gree Comfort X télen-nyáron kiválóan teljesít - Csapnivaló
Vásárlás

A Gree Comfort X télen-nyáron kiválóan teljesít

Gree Comfort XGree Comfort X

A hűtés-fűtés elengedhetetlen vidékünkön, az éghajlati körülményeink miatt, erre a célra napjainkban már a hagyományos fatüzelésű megoldások mellett, számos innovatív és környezetkímélő lehetőség is az érdeklődők rendelkezésére áll. Ezek egyike a 7,1 kW-os Gree Comfort X inverteres split kíma szett, ami kiválóan alkalmas akár 90 négyzetméteres terek optimális hőkezelésére, télen-nyáron.

A fűtőkapacitása 7,8 kW, a hűtés pedig 7,1 kW. Az inventere G10-es, 0,5 W-os készenléttel és automata üzemmel. A Gree Comfort X LED kijelzővel, intelligens leolvasztási funkcióval, időzítővel, óra kijelzéssel, kellemes éjszakai móddal, széles légtereléssel, öndiagnózissal és automata tisztítással, valamint energiatakarékos kialakítással van ellátva.

A WI-FI vezérléssel a ki- és bekapcsolása gyakorlatilag bárhonnan megoldható, de a készüléket előre is be lehet programozni. A Gree Comfort X légterelése kiemelten hatékony, mivel 3D-ben történik, így a kívánt hőmérsékletű kibocsájtott levegő a tér minden pontján hatékonyan hűt, illetve fűt.