csütörtök, október 22, 2020
Webáruház

A forrasztott, lemezes hőcserélő nagyszerű

A lemezes hőcserélő sokféle területen használatos
A lemezes hőcserélő sokféle területen használatos
A lemezes hőcserélő sokféle területen használatos

A Swep és a Sondex termékei a világon egyedülállóak, és ezt az is bizonyítja, hogy a nagyobb cégek is ezeket választják. A lemezes hőcserélő nemcsak sima, hanem forrasztott kivitelben is kapható, ennek típusát a rendelő igényeihez viszonyítva lehet rendelni.

Ezeket a berendezéseket sokan légkondicionálóként is használják, mivel kifejezetten hatékonyak és viszonylag kis helyen elférnek. A lemezes hőcserélő kinézete más rendszerekkel szemben sokkal designosabb, ami sokaknál lehet vásárlási szempont. Minden ilyen típusú berendezést különféle feladatokra terveznek meg a mérnökök, ezért rendeléskor mindenképp fel kell tüntetni, hogy milyen célt fog szolgálni a mechanizmus.

A lemezes hőcserélő sokféle méretben, teljesítményben, lemezek számában és csatlakoztatásban is változik, természetesen mindezeket az befolyásolja, hogy a rendelő mire fogja ezt használni. A tisztításról annyit érdemes tudni, hogy vízzel és citromsavval történik. A lemezes hőcserélő forrasztóanyaga általában réz, nikkel és persze a saját anyaga.