Webáruház

A Foresto nyakörv a bolhák és kullancsok réme

Foresto nyakörv

Házi kedvenceink egészségéért és jó közérzetéért hajlandóak vagyunk mindent megtenni. A kiegyensúlyozott étrend biztosítása mellett, a kártevők kiiktatására is figyelmet kell szentelni. A népszerű Foresto nyakörv hatalmas segítségünkre lehet a bolhák és kullancsok ellen. Ez az egyetlen eszköz mindjárt két élősködő ellen is képes eredményesen fellépni.

Mind a bolha, mind pedig a kullancs roppant veszélyes a kutyákra, macskákra nézve, mivel igen szeretnek a bőrükön megtelepedni. Bár a bolha nem annyira veszélyes, mint a kullancs, de tagadhatatlanul idegesítő. A Foresto nyakörv mindkettőt távol tartja az állattól, így pedig az embertől is. Ez utóbbit azért fontos megjegyezni, mivel mindkét vérszívó hajlamos arra, hogy áttelepedjen az emberre, illetve ennek az egész környezetét ellepje. A Foresto nyakörv minden téren ideális a kullancs és bolha elleni harcban, hiszen a hatása egyszeri felhelyezéssel 8 hónapig tart, nem ártalmas sem a kutyára, sem pedig a macskára, ráadásul tökéletes védelmet nyújt. A Foresto nyakörv két különböző méretben kapható, 70 és 38 cm kivitelezésben, így a kutyákra és macskákra, kisebb és nagyobb testű egyedekre egyaránt be lehet szerezni.

Ha gyorsan szeretne hozzájutni, javasoljuk a barzoo.hu webshop felkeresését, ahonnan kényelmesen és gyorsan megrendelhető bármelyik. A Foresto nyakörv további előnyei között szerepel az is, hogy kényelmes és könnyű, így a viselete nem okoz gondot. Fürdetéskor és úsztatáskor sem kell levenni. Már a 8 hetes kutyakölykökön is lehet alkalmazni.

Print Friendly, PDF & Email